Logo Another Kind of Blue

Actievoorwaarden Another Kind of Blue

1. Winacties worden uitgeschreven door Another Kind of Blue, gevestigd te Den Haag. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
2. Deelname aan winacties is gratis.
3. Deelname vindt plaats zodra je aan de voorwaarden in de actie hebt voldaan.
4. Deelname aan actie is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder.
5. De looptijd van acties en het moment van bekendmaking van de winnaar(s) wordt altijd vermeld in de social media post.
6. Another Kind of Blue is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.
7. Persoonsgegevens van deelnemers worden niet verstrekt aan externen. Persoonsgegevens van deelnemers kunnen intern worden gebruikt voor het aanmelden van de Another Kind of Blue nieuwsbrief, indien hier in de actie toestemming voor is gegeven.
8. Op alle acties is Nederlands recht van toepassing.
9. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
10. De winnaar van een actie krijgt persoonlijk bericht via het social media kanaal waarop de actie heeft plaatsgevonden. Indien er een e-mailadres is achtergelaten, wordt de winnaar per e-mail op de hoogte gesteld.
11. Wanneer de winnaar niet binnen de gecommuniceerde deadline reageert op het bericht dat hij of zij heeft gewonnen, wordt er een andere winnaar gekozen.
12. Another Kind of Blue is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
13. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
14. Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.
15. Voor vragen/opmerking kan contact opgenomen worden met Another Kind of Blue via info@anotherkindofblue.nl

Share