Logo Another Kind of Blue

Op 3 oktober 2020 ging de allereerste versie van HandsON in première tijdens de Nederlandse Dansdagen Digitaal. Benieuwd hoe dit eruit zag?

Link: https://youtu.be/7MtcTQkV9E4

Bekijk HandsON met VR bril of houder voor je smartphone
Je krijgt de beste ervaring door HandsON met een VR bril te bekijken. Heb je geen VR bril in huis? Dan raden we je aan om voor een optimale kijkervaring een Google Cardboard (à €7) of vergelijkbare VR-bril aan te schaffen. Met deze bril kun je via je smartphone de voorstelling beleven. Deze bestel je via deze link en kun je middels het instructiefilmpje in elkaar zetten.
VR IcoonBekijk HandsON door de VR modus op je mobiele telefoon in te schakelen. Zodra je HandsON start, verschijnt in je beeldscherm het VR icoontje om deze modus aan te zetten. 

Bekijk HandsON zonder VR bril of houder voor je smartphone
Mocht het je toch niet lukken om de VR modus op je mobiele telefoon aan te zetten of heb je geen VR houder? Dan kun je je mobiele scherm verticaal houden en heen en weer te bewegen om op deze manier HandsON te bekijken. Maar, de unieke ervaring van virtual reality krijg je door gebruik van VR-bril of houder, dat raden wij dan ook sterk aan.

HandsON in het theater
De ervaring die je nu gaat beleven, is de 1e stap in het ontwikkelingsproces van HandsON. De volgende stap presenteren we in Korzo in Den Haag op 14 en 15 december 2020. Daar kun je de nieuwste versie van HandsON met professionele VR bril komen ervaren. Koop je kaarten hier.

Vanaf januari 2021 is HandsON te downloaden via de STEAM STORE.

Share