Logo Another Kind of Blue

Op 3 oktober 2020 ging de allereerste versie van HandsON in première tijdens de Nederlandse Dansdagen Digitaal. Benieuwd hoe HandsON tot stand kwam? Kijk nu de ‘making of’ waarin David je meeneemt in zijn wereld.

Link: https://youtu.be/7MtcTQkV9E4

Hoe kun je de ‘making of’ van HandsON bekijken?
De video is gemaakt om met een VR bril of op je smartphone te bekijken. Heb je geen VR bril in huis? Dan raden we je aan om voor een optimale kijkervaring een Google Cardboard (à €7) of vergelijkbare VR-bril aan te schaffen. Met deze bril kun je via je smartphone de video beleven. Deze bestel je via deze link en kun je middels het instructiefilmpje in elkaar zetten.
VR IcoonBekijk de ‘making of’ HandsON door de VR modus op je mobiele telefoon in te schakelen. Zodra je de video start, verschijnt in je beeldscherm het VR icoontje om deze modus aan te zetten. 

Bekijk de ‘making of’ HandsON zonder VR bril of houder voor je smartphone
Mocht het je toch niet lukken om de VR modus op je mobiele telefoon aan te zetten of heb je geen VR houder? Dan kun je je mobiele scherm verticaal houden en heen en weer te bewegen om op deze manier de ‘making of’ HandsON te bekijken.

HandsON in het theater
De voorstelling zoals die op 3 oktober in première ging, was de 1e stap in het ontwikkelingsproces van HandsON. De volgende stap presenteren we in Korzo in Den Haag op 14 en 15 december 2020. Daar kun je de nieuwste versie van HandsON met professionele VR bril komen ervaren. Koop je kaarten hier.

Vanaf januari 2021 is HandsON te downloaden via de STEAM STORE.

Share