Choreografie door David Middendorp

Hands ON Stage

Waan je in een surrealistische wereld van handen en dans in deze podiumbewerking van de virtual reality-show HandsON
Artistiek leider
David Middendorp
Choreografie
David Middendorp
Zakelijk leider
Hans Brouwer
Productie
Lisa Boere
Marketing & Publiciteit
Priscilla Vaas en Jane Neirinckx

Voor Hands ON Stage is de unieke virtual-realityervaring HandsON bewerkt voor op het podium. Gefascineerd door de handgebaren van de wereldleiders van nu heeft choreograaf David Middendorp ‘handchoreografieën’ gemaakt die de basis vormen van deze nieuwe voorstelling.

In een wervelend samenspel van dansers en handen wordt een nieuwe surrealistische wereld gecreëerd die je verbeelding te boven gaat. Een magisch-komische wereld die volledig wordt vormgegeven door sculpturen van handen.

Hands ON Stage is in de eerste plaats een onderzoek naar de diepere drijfveren van de mensen die ons leiden en borduurt daarbij voort op de voorstelling Wereldleiders. En meer dan in eerdere choreografieën gaat Middendorp in Hands ON Stage op zoek naar de onderliggende lagen van de mens en beschouwt daarbij het non-verbale als weerspiegeling van het onderbewuste. Wat zeggen deze bewegingen over de gemoedstoestand van de leiders die ons besturen en hoe reageren de mensen die bestuurd worden daarop?

"Choreograaf David Middendorp verbluft met dansers en drones die samensmelten in een betoverende wereld.”

Recensie
Bekijk de Hands ON Stage repetitie
Hands ON Stage
Video afspelen
Credits

Artistiek leider David Middendorp Choreografie David Middendorp Zakelijk leider Hans Brouwer Productie Lisa Boere Marketing & Publiciteit Priscilla Vaas en Jane Neirinckx

Social share
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Actuele voorstellingen

HandsON

Wave

Blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen en meld je aan voor de nieuwsbrief

Hands ON Stage

Choreografie door David Middendorp Waan je in een surrealistische wereld van handen en dans in deze podiumbewerking van de virtual reality-show HandsON Artistiek leider David Midde

Date: