10/03/2021

HandsON in de SteamStore en op Spotify!

Meer HandsON-nieuws! Onze succesvolle virtual reality-beleving HandsON is nu ook te koop in de SteamStore. Daarnaast is de dromerige soundtrack vanaf nu ook te beluisteren via alle grote muziekstreamingdiensten.

HandsON in de SteamStore

Heb je HandsON vorig jaar gemist of zou je je graag nog een keer onder willen dompelen in die wonderlijk magische wereld van handen en dans? Dan hebben wij heel goed nieuws voor je: HandsON is vanaf nu ook te koop als virtual reality-titel in de SteamStore. De SteamStore is dé plek voor voor alle VR-liefhebbers en we zijn dan ook heel trots dat HandsON daar ook een plekje heeft weten te verwerven.

Klik op deze link om naar de pagina van HandsON in de SteamStore te gaan.

Let op: je kunt HandsON alleen bekijken/beleven met een VR-bril zoals de Oculus Rift. Controleer voordat je de titel koopt goed of je het juiste materiaal hebt.

 

HandsOn-soundtrack

Bij ons staat hij op repeat, de prachtig dromerige soundtrack van HandsON. Je kunt hem vanaf nu beluisteren via alle bekende muziekstreamingdiensten. Klik op de links hieronder om gelijk het nummer te kunnen beluisteren via jouw favoriete streamingdienst:

Social share

Meer nieuws

“Handen liegen niet. Het onder­bewustzijn spreekt altijd mee.”

Donald Trump Wie de politieke invloed van handmotoriek analyseert, kan niet om de huidige Amerikaanse president heen. Middendorp: ‘Hij entertaint echt met zijn lichaamstaal. Met

Blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen en meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + veertien =

NL