wave

EEN GELIMITEERDE SERIE NFT'S

Ter gelegenheid van de nieuwe voorstelling WAVE heeft Another Kind of Blue een gelimiteerde serie NFT’s (Non-Fungible Tokens) samengesteld. 

Geheel in het thema van WAVE staan ook in deze fotoserie golfbewegingen centraal. De bewegingen van de dansers doen je denken aan de vloeiende manier waarop golven zich voortbewegen. Het resultaat is een ode aan de kracht en elegantie van het menselijk lichaam. 

De serie is gemaakt door choreograaf David Middendorp en bestaat uit zes verschillende foto’s van de dansers. Van iedere foto zullen er maar drie beschikbaar zijn, en dat betekent dat er in totaal slechts achttien van deze speciale NFT’s te koop zijn. Laat deze unieke kans dus niet aan je voorbijgaan!

Koop een van de foto's en steun another kind of blue

Met iedere aankoop die je doet, heb je niet alleen een uniek kunstwerk in bezit, je steunt hiermee ook Another Kind of Blue. Als blijk van onze waardering mag je daarom zo vaak als je maar wil naar een voorstelling van WAVE* en nodigen we je uit voor een speciaal kijkje achter de schermen. 

Heb je een van onze NFT’s gekocht en wil je graag gebruikmaken van deze actie? Maak dan een screenshot van je aankoop en mail die naar info@anotherkindofblue.nl. 

Wij zullen dan contact met je opnemen om alles te regelen! 

dit geldt alleen voor de voorstellingen van het theaterseizoen waarin je de NFT hebt gekocht.

de fotoserie

Waar kun je de nft's kopen?

Onze NFT’s zijn te koop via Rarible, een van de grootste platformen om NFT’s te kopen en verkopen. 

Voor de aankoop heb je een speciale wallet nodig en Ethereum, een cryptomunt. Weet je niet zeker hoe je hieraan komt? Bekijk dan het uitlegfilmpje hieronder, daarin wordt het allemaal uitgelegd.

Meer informatie over nft's

Voor iedereen die nog niet zo bekend is in de wereld van de NFT’s hebben wij een aantal filmpjes verzameld die je uitleggen wat NFT’s zijn en hoe je ze kunt kopen.

Wat is een NFT?

In dit artikel wordt heel goed uitgelegd wat NFT’s zijn en hoe het allemaal werkt. 

Kijk je liever een (kort) filmpje over NFT’s? Bekijk dan de video hieronder.

Hoe koop je een nft?

Nieuwsgierig geworden?

NL