27/12/2022

MetaHuman

MetaHuman – een samenwerking met choreografe Wubkje Kuindersma

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe choreografie MetaHuman, een heel bijzondere samenwerking met choreografe Wubkje Kuindersma, waarin we kennismaken met twee dansers en hun twee digitale alter ego’s. Het stuk wordt onderdeel van onze nieuwe avondvullende voorstelling Digital Twin, dat in 2024 in première zal gaan. 

2024 klinkt (en is) natuurlijk nog wel erg ver weg, maar gelukkig kunnen we MetaHuman al eerder aan het publiek laten zien. Met veel trots laten we jullie namelijk weten dat in 2023 MetaHuman al tweemaal te bewonderen is als try-out.

De eerste keer zal zijn op 6 januari 2023 in het Korzo Theater in Den Haag. Tijdens een unieke avond met werk van Kuindersma en Paxton Ricketts wordt ook MetaHuman vertoond. 

Daarnaast is MetaHuman ook onderdeel van de reprise-première van onze avondvullende voorstelling WAVE op 25 februari 2023 in Amare, Den Haag.

Nieuwsgierig geworden?

Klik hier voor tickets voor MetaHuman op 6 januari in Korzo. 

Of bestel hier je tickets voor WAVE in Amare op 25 februari 2023.

Social share

Meer nieuws

“Handen liegen niet. Het onder­bewustzijn spreekt altijd mee.”

Donald Trump Wie de politieke invloed van handmotoriek analyseert, kan niet om de huidige Amerikaanse president heen. Middendorp: ‘Hij entertaint echt met zijn lichaamstaal. Met

Blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen en meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 11 =

NL