Stichting

Another Kind of Blue
Missie + -

Another Kind of Blue (AKOB) maakt dansvoorstellingen waarin choreografie en technologie vanuit één artistiek concept samensmelten tot een geïntegreerd geheel. Choreografieën die inspireren en uitdagen om te reflecteren op een door technologie beheerste wereld.

 

Van belang is dat deze choreografieën toegankelijk zijn en een groot en divers publiek bereiken. Een publiek van jong tot oud en van de fervente dansliefhebber tot mensen die voor het eerst in aanraking komen met dans. Daarnaast ontwikkelt en implementeert AKOB ook nieuwe technologie voor de dans- en theaterwereld.

Visie + -

David Middendorp neemt je in zijn voorstellingen mee naar een magische en wonderbaarlijke wereld. Gefascineerd door de enorme versnelling die de technologische ontwikkeling heeft doorgemaakt en het allesbepalende karakter ervan, schept hij met inzet van innovatieve technieken adembenemende nieuwe werkelijkheden.

 

De confrontatie tussen de (onder)zoekende mens en de oneindige mogelijkheden van de technologie is het hoofdthema van zijn werk. Onuitputtelijke nieuwsgierigheid om de wereld te onderzoeken en te begrijpen is zijn belangrijkste drijfveer als kunstenaar. Hij benadert wereld én technologie met een open geest, vol verwondering en verlangen. Dans is daarbij zijn artistieke medium, met de bewogen en bewegende danser het symbool van de zoekende mens.

 

ANBI + -

Stichting Another Kind of Blue is gevestigd in De Gheijnstraat 51, 2562 NL te Den Haag en heeft geen winstoogmerk. Het RISN-nummer van de stichting is 860937057. De stichting heeft als doelstelling: het ontwikkelen en uitvoeren van culturele activiteiten op het gebied van dans, muziek en multimediale evenementen.

De bestuurders van de stichting zijn: Martine van Dijk (voorzitter), Linda Ammerlaan, Mirjam Verloop en Teun van Roosmalen. De directie en medewerkers van de stichting worden beloond conform de CAO voor de Dans.

Meer informatie over de stichting vindt u in het beleidsplan en financieel verslag dat u hieronder kunt downloaden.

Missie

Another Kind of Blue (AKOB) maakt dansvoorstellingen waarin choreografie en technologie vanuit één artistiek concept samensmelten tot één geïntegreerd geheel. Deze inspireren en dagen uit om te reflecteren op een door technologie beheerste wereld, die toegankelijk zijn en een groot en divers publiek bereiken. Van jong tot oud en van de fervente dansliefhebber tot mensen die voor het eerst in aanraking komen met de dans. AKOB ontwikkelt en implementeert nieuwe technologie voor de dans en het theater.

Visie

David Middendorp neemt je met zijn voorstellingen mee naar een magische en wonderbaarlijke wereld. Gefascineerd door de enorme versnelling die de technologische ontwikkeling heeft doorgemaakt en het alles bepalende karakter ervan, schept hij met inzet van innovatieve technieken adembenemende nieuwe werkelijkheden.

De confrontatie tussen de (onder)zoekende mens en de oneindige mogelijkheden van de technologie is het hoofdthema van zijn werk. Onuitputtelijke nieuwsgierigheid om de wereld te onderzoeken en te begrijpen is zijn belangrijkste drijfveer als kunstenaar. Hij benadert wereld én technologie met een open geest, vol verwondering en verlangen. Dans is daarbij zijn artistieke medium, de bewogen en bewegende danser het symbool van de zoekende mens.

ANBI

Stichting Another Kind of Blue is gevestigd in de Gheijnstraat 51, 2562 NL te Den Haag en heeft geen winstoogmerk. Het RISN nummer van de stichting is 860937057. De stichting heeft als doelstelling: Het ontwikkelen en uitvoeren van culturele activiteiten op het gebied van dans, muziek en multimediale evenementen.

De bestuurders van de stichting zijn: voorzitter Ard van Rijn (m), penningmeester Martine van Dijk (v) en bestuurslid Linda Ammerlaan (v). De directie en medewerkers van de stichting worden beloond conform de CAO voor de Dans.

Meer informatie over de stichting vindt u in het beleidsplan en financieel verslag dat u hieronder kunt downloaden.

NL