30/08/2022

UIT Festival Den HAAG

UIT FESTIVAL DEN HAAG 

Aanstaande zondag staat Another Kind of Blue op de cultuurmarkt van het UIT Festival Den Haag om te vieren dat het nieuwe culturele seizoen weer van start gaat.
 
En ook jij kunt gezellig met ons mee komen vieren, want niet alleen kun je onze zandslinger uit Frequentie uitproberen, ook hebben we een mooie winactie bedacht. Voor de reprisetournee van WAVE kun jij namelijk TWEE VRIJKAARTJES winnen voor de voorstelling op 25 februari 2023 in Amare.
 
HOE DOE JE MEE?
Dat is simpel. Kom naar onze stand aan het Lange Voorhout en haal een van onze plaktatoeages op. Plak die tatoeage vervolgens op de meest originele plek op je lichaam en maak er een foto van.
 
EN DAN?
Stuur de foto vóór zondag 4 september 19:00 uur via een DM op social media of via info@anotherkindofblue.nl naar ons toe. De meest leuke en originele foto wint twee vrijkaartjes voor WAVE in Amare, Den Haag. De winnaar krijg per email bericht van ons. Heb je geen email ontvangen? Dan heb je helaas niet gewonnen.
 
WAAR VIND JE ONS?
Stand nummer 7, op het Lange Voorhout, vlakbij theater Diligentia.
 
VOORWAARDEN
  • De winnaar ontvangt 2 vrijkaarten voor de reprise van WAVE in Amare op zaterdag 25 februari 2023. De kaarten zijn niet inwisselbaar voor een andere datum of locatie.
  • De 2 vrijkaarten zijn persoonlijk en staan op naam van degene die heeft gewonnen.
  • De winnaar krijgt z.s.m. persoonlijk bericht per e-mail. Heb je geen e-mail ontvangen? Dan heb je helaas niet gewonnen. 
  • Alleen foto’s die op zondag 4 september ingestuurd zijn vóór 19.00 uur, worden meegenomen in de wedstrijd. Foto’s die na dat tijdstip zijn ontvangen, zijn automatisch uitgesloten van deelname.
  • Ingestuurde foto’s mogen wij gebruiken voor publicatie en mogen getoond worden op onze grote beeldschermen.
  • Aan deelname aan deze actie en/of de ingestuurde foto kunnen geen rechten worden ontleend. 
We zijn héél benieuwd naar al jullie toffe creaties! Tot zondag!
 
 
Social share

Meer nieuws

“Handen liegen niet. Het onder­bewustzijn spreekt altijd mee.”

Donald Trump Wie de politieke invloed van handmotoriek analyseert, kan niet om de huidige Amerikaanse president heen. Middendorp: ‘Hij entertaint echt met zijn lichaamstaal. Met

Blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen en meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + 17 =

NL