De golfbeweging en invloed van techniek op ons leven

Wave

Hands ON Stage, Airman, Frequentie & Frequentie², 15 Minute Universe
Artistiek leider
David Middendorp
Choreografie
David Middendorp in samenwerking met de dansers
Zakelijk leider
Hans Brouwer
Productie
Lisa Boere

"If five stars are what’s needed to make you go and see it, five stars it is."

LondonTheatre1.com

We leven op de golven van ons bestaan, met aan de ene kant de innerlijke gemoedsbewegingen tussen blijdschap en verdriet en aan de andere kant de cyclische bewegingen van de natuur.

Het veranderen van de seizoenen, de golven in de zee, maar ook geluidsgolven en signaalgolven, ze komen en ze gaan in een niet-aflatende stroom van beweging. Het leven is vervlochten met deze golfbewegingen, het is een natuurlijk dynamisch principe dat ook de dans in hoge mate bepaalt.

Geheel eigen aan het thema van Another Kind of Blue onderzoekt choreograaf David Middendorp in de nieuwe avondvullende voorstelling Wave welke rol techniek speelt in ons leven en hoe techniek de alomtegenwoordige golfbewegingen van ons bestaan beïnvloedt. De vier choreografieën waaruit Wave bestaat, Airman, Frequentie & Frequentie², 15 Minute Universe en HandsON Stage, werpen elk hun eigen blik op deze bijzondere dans tussen mens en technologie.

"Op creatieve en ingenieuze wijze weet David Middendorp een eenheid te maken van dans en technologie, zodat het onlosmakelijk aan elkaar is verbonden."

DansMagazine - Amanda Simons
Flyland
Credits

Artistiek leider David Middendorp Choreografie David Middendorp in samenwerking met de dansers Zakelijk leider Hans Brouwer Productie Lisa Boere

Choreografieën

Social share
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Actuele voorstellingen

HandsON

Behind The Scenes

Blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen en meld je aan voor de nieuwsbrief

Wave

In de nieuwe avondvullende voorstelling van Another Kind of Blue onderzoekt choreograaf David Middendorp de toepassing van verschillende vormen van golven.

Date: